Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tipar Revistă

Revista este un instrument publicitar ce se integrează în aceeaşi categorie ca şi broşura şi catalogul. Conținutul este format din text și imagini ale unor produse sau servicii oferite de o întreprindere. În plus, aceasta trebuie să cuprindă informații despre brand: nume, logo, slogan, domeniul de activitate, date de contact. Ceea ce diferenţiază revista de un catalog sau o broşură este însăşi conţinutul. Aceasta conţine informaţii mai puţin obiective şi rigide, informaţia fiind prezentată într-o manieră mai puţin formală şi se axează în special pe aspect, folosind un limbaj cât mai accesibil şi cotidian. De asemenea, în reviste pot fi introduse şi articole în legătură cu compania, domeniul în care activează aceasta şi alte ştiri ce ar putea interesa posibilii clienţi.

Revista este orientată, în general, către publicul larg, fiind distribuită în masă cu scopul promovării și a creșterii vânzărilor. Reprezintă un material important de prezentare însă, în cadrul unor evenimente, târguri, conferințe, workshopuri, showroom-uri, etc. Se utilizează mai ales în cadrul campaniilor și promoțiilor în desfășurare, dar poate fi un instrument de informare al clienţilor, eventualilor clienţi, partenerilor sau al publicului de interes în legătură cu compania şi domeniul de activitate în care aceasta activează.

Poate fi tipărit pe diferite materiale suport: hârtie offset, hârtii și cartoane dublu cretate, hârtii și cartoane speciale, cartoane Duplex. Pentru a imprima un catalog se utilizează sistemul de patru culori CMYK(C=cyen, M=magenta, Y=yellow, K=black). Este recomandată fabricarea lor în cantități mari, prin tipărire offset, pentru a obține un preț mai mic per unitate.

office@gall.ro  |  021.79.53.666