Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tipar Catalog

Catalogul este un instrument de publicitate asemănător broșurii, însă ceva mai amplu, dar cu același rol și utilitate. Conținutul său cuprinde imagini și descrieri ale unor produse și/sau servicii oferite de o întreprindere. În plus, acesta trebuie să conțină elemente de identitate vizuală a brand-ului și informații elementare despre acesta: nume, logo, slogan, domeniul de activitate, date de contact.

Catalogul este orientat, în general, către publicul larg, fiind distribuit în masă cu scopul promovării și a creșterii vânzărilor. Reprezintă un material important de prezentare însă, în cadrul unor evenimente, târguri, conferințe, workshopuri, showroom-uri, etc. Se utilizează mai ales în cadrul campaniilor și promoțiilor în desfășurare.

Poate fi tipărit pe diferite materiale suport: hârtie offset, hârtii și cartoane dublu cretate, hârtii și cartoane speciale, cartoane Duplex. Pentru a imprima un catalog se utilizează sistemul de patru culori CMYK(C=cyen, M=magenta, Y=yellow, K=black). Este recomandată fabricarea lor în cantități mari, prin tipărire offset, pentru a obține un preț mai mic per unitate.

office@gall.ro  |  021.79.53.666