Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tipar Broşură

O broșură este un instrument publicitar, reprezentat sub forma unei mici cărți. Conținutul este format din text și imagini ale unor produse sau servicii oferite de o întreprindere. În plus, aceasta trebuie să cuprindă informații despre brand: nume, logo, slogan, domeniul de activitate, date de contact.

Distribuția se face în masă, costurile de producție sunt mici spre medii, în funcție de numărul de pagini și calitatea hârtiei. Produsele și/sau serviciile oferite trebuie să aibă o imagine sugestivă și reprezentativă iar textul succint, clar și concis, fiind surprinse aspecte cât mai generale. Pot fi adăugate promoțiile și campaniile în desfășurare.

Hârtia pe care se printează broșura poate fi: standard, mată, lucioasă;este o hârtie mai groasă și mai calitativă decât cea folosită pentru flyere sau pliante. Pentru a imprima o broșură se utilizează sistemul de patru culori CMYK(C=cyen, M=magenta, Y=yellow, K=black). Este recomandată fabricarea lor în cantități mari, prin tipărire offset, pentru a obține un preț mai mic per unitate.

office@gall.ro  |  021.79.53.666