Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tablouri Personalizate

Tabloul Canvas este tabloul modern, cu un aspect plăcut, ce nu încarcă decorul. Avantajul acestuia este că imaginea va fi printată cu fidelitate, păstrându-se toate detaliile, inclusiv culorile și luminozitatea. Imaginea poate fi chiar mai bună decât originalul; există posibilitatea editării aspectelor nedorite sau mai puțin plăcute.

Personalizăm tablouri canvas exact după cerințele dumneavoastră. Ne trimiteți fotografia, alegeți varianta de tablou pe care o doriți, formatul, dimensiunea, iar noi îl fabricăm. Tablourile Canvas pe care le producem se găsesc într-o gamă variată de variante: tablouri canvas clasice disponibile în mai multe dimensiuni, tablouri canvas din 3, 5 sau 7 piese, tablouri canvas cu led, tablouri canvas fosforescente, tablouri canvas cu ceas.

Producția de tablouri canvas a reprezentat, de fapt, punctul nostru de start. Creăm tablouri pentru publicul larg (Home & Deco), dar și pentru segmentul Bussines sau Office. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru specializat www.heartwork.ro.

office@gall.ro  |  021.79.53.666