Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tablouri Canvas

Alternativa ideală atunci când o fotografie digitală nu este de ajuns! Canvas este o pânză specială de printat, asemănătoare cu pânza pentru pictură. Printul canvas se montează pe un suport, rezultând un tablou canvas ce nu are nevoie de ramă pentru a fi pus pe perete.

Tabloul Canvas este tabloul modern, cu un aspect plăcut, ce nu încarcă decorul. Avantajul acestuia este că imaginea va fi printată cu fidelitate, păstrându-se toate detaliile, inclusiv culorile și luminozitatea. Imaginea poate fi chiar mai bună decât originalul; există posibilitatea editării aspectelor nedorite sau mai puțin plăcute.

Tablourile Canvas pe care le producem se găsesc într-o gamă variată de variante: tablouri canvas clasice disponibile în mai multe dimensiuni, tablouri canvas din 3, 5 sau 7 piese, tablouri canvas cu led, tablouri canvas fosforescente, tablouri canvas cu ceas.

Producția de tablouri canvas a reprezentat, de fapt, punctul nostru de start. Creăm tablouri pentru publicul larg (Home & Deco), dar și pentru segmentul Bussines sau Office. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru specializat www.heartwork.ro.

office@gall.ro  |  021.79.53.666