Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Sisteme de Afișaj

Sistemele de afișaj reprezintă, în domeniul Business&Office, instrumente publicitare tip suport, ce au suprafețe mari de expunere, folosite cu scopul transmiterii unui mesaj de promovare. De regulă, sunt utilizate pentru promovarea și asigurarea vizibilității brand-ului la nivelul publicului larg, în cadrul: târgurilor, conferințelor, evenimentelor de lansare, showroom-urilor.

Sistemele de afișaj sunt practice, ușor de montat și depozitat, portabile, stabile, durabile și, mai ales, reutilizabile. Sistemele de afișaj se pot utiliza atât indoor, cât și outdoor, în funcție de materialele folosite la fabricarea lor și tipul de sistem ales.

Avantajele pe care le prezintă folosirea sistemelor de afișaj sunt: consolidarea imaginii de brand față de clienții actuali, grupul țintă, alți potențiali clienți, parteneri și concurență, asigurarea vizibilității și a seriozității companiei, atragerea feedback-ului.

În ceea ce privește categoria Home&Deco, îți punem la dispoziție tablourile Canvas, pentru tine sau pentru cei dragi, pentru un aspect plăcut și modern și o atmosferă călduroasă a locuinței. Te ajutăm să îți transformi locuința în cămin!

office@gall.ro  |  021.79.53.666