Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Print Polipropilenă

Polipropilena este un material rezistent, flexibil și superior calitativ față de alte materiale-suport pentru printat deoarece redă în mod fidel imaginea/textul dorit. Este un instrument publicitar utilizat în special în promovarea imaginii de brand/campaniei/ produsului, fiind componenta principală a sistemelor de expunere roll-up, pop-up, scroll-up, banner, etc.

Datorită calității materialului, imaginea va fi redată în cele mai mici detalii, în nuanțe exacte și vibrante. Este rezistent la atingere și umiditate. Materialul permite uscarea rapidă a printului. Prezintă o rezistență mecanică foarte bună, astfel își păstrează forma când este folosit în sistemele de tip retractabil.

Se folosește în special în realizarea sistemelor de afișaj indoor. Cu toate că rezistența materialului permite utilizarea la exterior, acesta nu reflectă lumina puternică.

Recomandat în cadrul evenimentelor, târgurilor, expozițiilor conferințelor, etc., atunci când folosim sisteme de afișaj și printurile au o rezoluție mare.

office@gall.ro  |  021.79.53.666