Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Pop Up Spider

Un suport publicitar ce posedă foarte multe avantaje, varianta perfectă de promovare a brand-ului în cadrul: târgurilor, conferințelor, evenimentelor de lansare, showroom-urilor, etc. Este realizat dintr-un print PVC laminat pentru protecție, montat pe o structură din aluminiu, oțel sau plastic, cu bandă magnetică.

Datorită suprafeței mari de expunere, se poate transmite un mesaj de promovare amplu și adăuga mai multe informații, față de roll-up, unde dimensiunea mică nu permite acest lucru. Structura de aluminiu îi oferă rigiditate și stabilitate. Aceeași structură pliabilă, oferă o serie numeroasă de avantaje: compact, extensibil, reutilizabil, stabil, portabil, ușor de montat și depozitat, rezistență la zgârieturi și lovituri, durabil.

Laminarea acestuia se poate face mat sau lucios. Sistemul pop-up este disponibil în două variante: pop-up curb și pop-up drept. Print-ul are o calitate excepțională și poate fi personalizat. Este recomandată folosirea sa indoor, însă este la fel de potrivit și pentru un eveniment în aer liber, dacă vremea este prietenoasă.

office@gall.ro  |  021.79.53.666