Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Materiale Promoționale

Materialele promoționale sunt instrumente de marketing și promovare ale unui brand, ale unui eveniment sau se fabrică și se utilizează exclusiv în cadrul desfășurării unei campanii. Ele sunt reprezentate de obiecte (textile, agende, pixuri, etc.) personalizate în funcție de cerințele și scopul clientului.

Personalizarea se poate face pe orice tip de material așa că limita o reprezintă doar creativitatea. Vă punem la dispoziție o gamă diversificată și amplă de obiecte pe care le puteți personaliza și, în plus, suntem deschiși la ideile noi. Daca vă doriți să peronalizați un produs ce nu este inclus în oferta noastră, contactați-ne și vă ajutăm. Materialele promoționale realizate corespunzător, atent, creative și diversificate, vor avea un impact major asupra clienților, grupului țintă, partenerilor și chiar asupra concurenței.

Personalizăm și pentru tine! În afară de domeniile Business&Office și Marketing, unde produsele pe care le realizăm au ca scop principal promovarea, personalizăm și obiecte cadou. Ai șansa de a oferi celor dragi ție un cadou inedit, evitând orele pierdute în magazine.

office@gall.ro  |  021.79.53.666