Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Grafica a elementului cheie care constituie identitatea unei companii.

Logo Design

Logo-ul este un element de design grafic usor de recunoscut, adesea incluzand un nume, un simbol sau o marca, reprezentand o organizatie sau un produs.

Designul unui logo este extrem de important pentru orice companie, deoarece acesta reprezinta baza tuturor materialelor sale de markenting : de la rechizite personalizate – agende, carti de vizita, instrumente de scris, plicuri, hartie cu antet, pana la materiale promotionale, ambalaje, reclame, sigle exterioare. Logo-ul are ca forme de baza un simbol abstract sau un logotype, sau bineinteles o combinatie a celor doua . Un logotype este numele companiei scris intr-un mod stilizat. Simbolul poate reprezenta produsul pe care compania il ofera clientilor sai, viziunea companiei, orientarea catre directii precum tehnologia, implicarea sociala, protejarea mediului, provenienta naturala a ingredientelor folosite, inovatia, stabilitatea, cu alte cuvinte elementul cheie cu care compania doreste sa fie identificata de catre clientii sai.

Logo-ul este elementul vizual nelipsit din orice interactiune a clientului cu un brand, care il face sa isi aminteasca de produsul sau serviciul de care a beneficiat sau pe care si-l doreste, care ii da incredere, elementul care construieste relatia unui comerciant cu clientii sai. Chiar daca ai deja o idee despre forma si culorile pe care doresti sa le contina logo-ul companiei tale, este foarte indicat ca pentru crearea acestuia sa apelezi la un profesionist. De ce? Acesta te poate ajuta cu indicatii pretioase despre elemente de detaliu, cum ar fi daca un logo poate fi usor de transferat in format print sau intr-un alt format de reclama, in timp ce tu risti sa creezi un design de care esti incantat dar care este foarte greu de transferat in alte forme sau este extrem de scump de printat.

Un logo ar trebui sa dureze minim 10 ani, de aceea o investitie in crearea unuia echilibrat, fiabil si care sa reprezinte cu adevarat compania ta este o investitie ce se va amortiza rapid si iti va aduce beneficii majore.

office@gall.ro  |  021.79.53.666