Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Imprimare Textile

Imprimarea pe textile este modalitatea de a produce fie obiecte promoționale în domeniul Business&Office pentru întărirea imaginii de brand, organizarea de evenimente (târguri, expoziții), realizarea de campanii, fie pentru a personaliza diferite obiecte pentru tine sau pentru cei dragi.

Imprimarea textilelor se face prin diferite metode și pe diferite tipuri de material textil. Metodele de imprimare folosite de noi pentru produsele textile sunt: imprimarea prin sublimare, transferul termic, serigrafia, imprimarea digitală și broderia. Diferențele între aceste metode sunt minore, însă în detaliu, iar detaliile fac diferența. În funcție de nevoile și dorințele tale, alege ceea ce ți se potrivește pentru a obține în final produsul/produsele dorit/-e.

În funcție de metoda aleasă, materialele suport pentru imprimat sunt: polyester, bumbac, pânză, nylon, etc. Puteți imprima orice design, imagine sau text, alegând metoda potrivită și materialul potrivit, pe o multitudine de obiecte și materiale: tricouri, șepci, sacoșe, rucsacuri, hanorace, eșarfe, geci, rochii, tapet, etc.

office@gall.ro  |  021.79.53.666