Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Broderie

Broderia computerizată este o tehnologie prin care o maşină specială de brodat, computerizată, reproduce pe un material textil un design digital. Broderia este o ţesătură în relief, cusută pe un material textil. . În cadrul unei companii, cusătura poate reprezenta logo-ul, numele, datele de contact, și/sau alte informații considerate necesare și relevante pentru brand-ul tău sau cu detalii despre campania promoțională ce urmează să o lansezi.

Broderia se foloseşte pentru personalizarea de articole textile cum ar fi: tricouri, şepci, rucsacuri, sacoşe, salopete, halate, prosoape, ecusoane, hanorace, rochii, etc.

Este o variantă avantajoasă de personalizare pentru cei ce îşi doresc o rezistenţă de foarte lungă durată a reprezentării grafice. Broderia nu se va decolora, nu se va pierde claritatea detaliilor, singura posibilitate de deteriorare fiind aceea de a se descoase cusătura. Broderia prezintă totuşi şi dezavantaje în ceea ce priveşte reprezentările grafice cu detalii fine, o realizare fidelă a acestora fiind imposibilă.

office@gall.ro  |  021.79.53.666