Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tipar Pliant

O modalitate clasică de publicitate, un instrument de marketing foarte des utilizat și accesibil, costurile de fabricație fiind reduse. Un pliant are mai multe fețe, fiind practic o hârtie în format A4, pliată de două, trei, patru ori, în funcție de preferințele clientului.

Diferența dintre un flyer și un pliant, este atât dimensiunea, cantitatea de informație curpinsă, dar și calitatea suportului de imprimare, hârtia fiind mai groasă. Există multe modalități de distribuție a pliantelor: pe stradă, în magazine, insituții, cutii poștale, oferite în cadrul unor evenimente, showroom-uri. Trebuie să cuprindă aspecte generale despre subiectul promovat, dar și detalii esențiale pentru avea impactul scontat. De asemenea, este recomandată folosirea unor culori cât mai vii și intense și a unui text succint.

Rolul pliantului este acela de a promova și a aduce informații despre o întreprindere, o organizație non-profit, un brand, un eveniment, etc.

Se poate fabrica pe diferite tipuri de hârtie: hârtie standard, mată, lucioasă, cartonată, colorată, etc. Design-ul, textura, numărul de plieri, reprezintă detalii alese exclusiv de clienți.

office@gall.ro  |  021.79.53.666