Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tipar Flyer

Un flyer(„fluturaș”) este un instrument de publicitate simplu, ce presupune costuri mici, fiind reprezentat de o simplă hârtie. Flyerele sunt destinate pentru a fi produse in cantități mari, distribuite în locuri publice fiind înmânate persoanelor fizice sau sunt distribuite prin poștă.

Flyerele sunt folosite atât de către persoane fizice, cât și întreprinderi, organizații non-profit sau chiar guvern. Sunt folosite în diferite scopuri: promovarea unei afaceri, unui eveniment, recrutarea de membrii pentru o companie/asociație, campanii politice, răspândirea unor doctrine religioase sau politice, etc.

Un flyer trebuie să conțină un mesaj clar și concis, imagini reprezentative, să fie expresiv și să aibă impact. De asemenea, este necesară introducerea datelor de contact. Hârtia de printare poate avea diferite texturi: hârtie standard, mată, lucioasă, cartonată, etc. Fabricarea presupune un proces simplu, fiind realizate cu ajutorul imprimantei.

Prețurile de fabricare sunt foarte scăzute, fiind astfel un material promoțional la îndemâna oricui și foarte des utilizat.

office@gall.ro  |  021.79.53.666