Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Tapet Personalizat

Tapetul personalizat reprezintă cea mai practică variantă dacă îţi place să îţi redecorezi locuinţa la intervale mici de timp. Se aplică şi se curăţă uşor, iar aspectul căminului tău va fi întotdeauna fresh şi va corespunde cerinţelor şi nevoilor tale.

Tapetul este un print de dimensiuni mari ce face parte din categoria Home&Deco și oferă eleganță spațiului pe care vrei să îl amenajezi.

Principalul avantaj al tapetului este faptul că se aplică ușor, fără a fi nevoie de unelte speciale. Se lipește pe perete cu adeziv, singura condiție fiind ca suprafața pe care se aplică să fie perfect curațată și degresată. Se demontează la fel de ușor, prin dezlipire, putând fi înlocuit ori de câte ori dorești o nouă schimbare.

Materialul suport este o folie din hârtie sau poliester, cu sau fără adeziv. Dimensiunea este variabilă, o alegi chiar tu, în funcție de nevoile tale. Cernelurile utilizate asigură un print realizat în cele mai mici detalii și culori vibrante, cu finisare mată.

Materialul folosit este rezistent la raze UV și la umiditate. Permite o curățare ușoară a acestuia, cu apă. Este disponibil în două variante: tapet realizat pe hârtie cu autoadeziv (se aplică direct pe perete); tapet realizat pe hârtie normală (se aplică mai întâi un strat de adeziv, apoi se montează tapetul).

office@gall.ro  |  021.79.53.666