Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Roll Up

Roll-up-ul este un intrument de advertising și marketing, foarte des utilizat de companii și brand-uri la expoziții, evenimente, prezentări, etc. Ce este de fapt un roll-up? O casetă din aluminiu, în care este rulată o pânză(banner-ul propriu-zis), susținută pe picioare rabatabile, la care se adaugă o tijă de aluminiu pentru fixare cu rol de semnalizare promoțională.

Este recomandat să conțină informații concise și esențiale(ex: numele brand-ului, logo, slogan, adresă e-mail, o imagine sugestivă), pentru a nu aglomera banner-ul și a fi cât mai atractiv. Fiind folosit la evenimente și expoziții, joacă un rol extrem de important pentru atragerea de potențiali clienți. De aceea, roll-up-ul este instrumentul perfect atunci pentru a pune în evidență brand-ul.

Are o serie numeroasă de avantaje: are un afișaj ușor, extrem de portabil, compact, ușor, extensibil și reutilizabil. Nu trebuie să fie atașat și fixat la un perete. Cadrul este ușor, ceea ce îl face foarte ușor de transportat și mutat. Rezistent la lovituri și zgârieturi. Se poate utiliza atât indoor cât și outdoor.

Datorită simplității pe care îl prezintă, design-ul este elegant. Panoul grafic poate fi personalizat în orice variantă, însă fiind un suport publicitar folosit pentru captarea atenției generale, trebuie surprinsă imaginea brand-ului.

office@gall.ro  |  021.79.53.666