Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Printing

Printingul sau tipărirea este un proces prin care un design, o imagine și/sau un text sunt reproduse pe un anumit material suport cu ajutorul unei mașini de tipărit. Reprezintă o tehnologie esențială în industria publicitară, fiind cea mai utilizată metodă în realizarea de materiale publicitare și promoționale.

În ziua de astăzi, din printing s-au desprins multe alte ramuri ale sale. Diferențele sunt date de dimensiunile mașinii și tehnologia pe care o folosește aceasta. Deci, în funcție de dimensiunea materialului, complexitatea graficii și cromatica, volumul tirajului, vă vom pune la dispoziție metoda de tipărit care să se muleze pe cerințele tale, astfel încât, rezultatul final să fie cel așteptat. Metodele de tipărit pe care noi le folosim sunt: printul digital, tiparul digital și tiparul offset, metode cărora le-am atașat materialele promoționale corespunzătoare ce se pot fabrica cu ajutorul fiecăreia.

Așa că, orice material ai avea de tipărit, tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea care ți se potrivește din categoria printing, alegi ceea ce corespunde nevoilor tale iar noi îți transpunem ideile în realitate.

office@gall.ro  |  021.79.53.666