Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Print Digital

Print-ul digital reprezintă o tehnologie actuală de printare. Spre deosebire de tiparul digital ce poate imprima doar pe suprafețe de dimensiuni reduse(max. A3), formatul pe care tipărește print-ul digital poate ajunge la 5×150 m. Folosește tehnologia laser.

Deoarece suportul de tipărire este de dimensiuni mari, print-ul digital este ideal, în special, pentru producerea de materiale publicitare cum ar fi: print-uri indoor, print-uri outdoor, bannere, etc. , dar se pot tipări și cărți de vizită, pliante, flyare, broșuri, calendare, cataloage, afișe, mape, ecusoane, felicitări, coperți, invitații, etc. Pentru unele dintre acestea se poate folosi și tiparul digital, în cazul unor materiale de dimensiuni reduse..

La fel ca în cazul tiparului digital, print-ul digital este avantajos doar pentru tiraje mici spre medii, costurile fiind mai ridicate per pagină. În schimb, permite tipărirea față-verso iar timpul de execuție este scurt. Suportul de printare poate fi: hârtie, hârtie fotografică, carton, plastic, folie, textile.

Gama de culori folosită este una diversificată iar tehnologia de finisare este avansată. Materialul finit va avea o calitate superioară, detalii fine bine definite și o cromatică complexă și intensă.

office@gall.ro  |  021.79.53.666