Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Print Canvas

Canvas este o pânză specială de printat, asemănătoare cu pânza pentru pictură. Printul canvas se montează pe un suport, rezultând un tablou canvas ce nu are nevoie de ramă pentru a fi pus pe perete, sau poate fi folosit pentru realizarea de bannere, afișe, meshuri, postere, etc.

În cazul folosirii printului pe canvas pentru instrumente de promovare, această pânză reprezintă o modalitate originală de expunere, având un aspect diferit și plăcut, însă are o rezistență scăzută la factorii de mediu exteriori (umiditate, vânt) și la acțiuni mecanice (zgâriere, rupere), deteriorându-se ușor. Alegeți să folosiți printul canvas doar pentru evenimente sau materiale publicitare indoor.

Tabloul Canvas este tabloul modern, cu un aspect plăcut, ce nu încarcă decorul. Avantajul acestuia este că imaginea va fi printată cu fidelitate, păstrându-se toate detaliile, inclusiv culorile și luminozitatea. Imaginea poate fi chiar mai bună decât originalul; există posibilitatea editării aspectelor nedorite sau mai puțin plăcute.

Printul Canvas a fost, de fapt, punctul nostru de start. Creăm tablouri pentru publicul larg (Home & Deco), dar și pentru segmentul Bussines sau Office. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul nostru specializat www.heartwork.ro.

office@gall.ro  |  021.79.53.666