Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Print Banner

Banner-ul este o modalitate de promovare a afacerii către public ce garantează un impact ridicat. Banner-ul este o variantă actualizată și modernă, folosită în scop publicitar, a steagului. De aceea, scopul principal al banner-ului este acela de a avea o semnificație și a transmite un mesaj. Un banner imprimat profesional este alegerea perfectă pentru a face un anunț important sau pentru a promova noi produse sau servicii.

Fie că este vorba de un simplu eveniment sau de o campanie importantă de marketing, banner-ul vă va asigura vizibilitatea. De aceea, este foarte important aspectul acestuia pentru ca imaginea creată să fie cât mai autentică iar, mesajul transmis, să ajungă la public, nealterat.

Banner-ul a evoluat de-a lungul timpului, în ziua de azi fiind disponibil în multe variante. De la cel tradițional din vinil, la bannere plastifiate sau tipărite pe diferite texturi, în imprimante ce folosesc cerneluri solubile sau cu ultraviolete.

Mărimea, calitatea suportului de printat si a cernelurilor sunt foarte importante atunci când creăm un banner. Culorile trebuie să fie puternice și intense, materialul rezistent în timp, dimensiuni mari pentru a asigura o vizibilitate bună și de la distanță.

office@gall.ro  |  021.79.53.666