Scroll to top
© 2018, Gall Studio Design

Manual de Identitate Vizuală

O identitate vizuală bine conturată a companiei trebuie să vină la pachet cu un manual de identitate vizuală. Acesta este un document care conține câteva instrucțiuni și recomandări pentru folosirea cât mai corectă, eficientă și productivă a elementelor ce alcătuiesc identitatea vizuală.

Informațiile cuprinse în acest manual fac referire la posibilele probleme tehnice ce ar putea fi întâmpinate de cei care vor tipări materialele. Sunt surprinse aspecte legate de cromatică, dimensiune, proporții, materialul suportului de tipărire, componente grafice.

Elementele esențiale ce trebuie să se găsească în acest document sunt: esența brand-ului, logo și slogan, paleta de culori, tipografia, modalitatea de redactare a numelui brandului sau produselor, integrarea logoului și a sloganului pe diferite suporturi. Manualul de identitate vizuală se mai folosește și pentru: panouri publicitare, afișe, publicații și alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CD-uri și DVD-uri), materiale audio-video, site-uri web, comunicate de presă, prezentări, anunțuri publicitare etc.

office@gall.ro  |  021.79.53.666