Revista este o publicatie periodica , in format print sau digital, ce contine articole si ilustratii, de obicei dintr-un anumit domeniu sau adresata unei anumite categorii de public (revista de moda, de sanatate, culturala, literara, istorica, politica).

Procesul care duce de la ideea unei publicatii noi pana la proiectul editorial si in final la un rezultat splendid, creat in mod profesional si demn de afisat oriunde in lume cu mandrie poate parea putin complicat si misterios. Noi suntem aici sa ne asiguram ca vei primi informatii complete si in timp real asupra a ceea ce presupune intreg procesul de design al revistei tale si vom folosi toate mijloacele posibile pentru ca acest proces sa se desfasoare pentru tine cat mai simplu si fara efort. Vom imbina viziunea ta cu mijloacele noastre profesionale de lucru, te vom ghida pentru a gasi cele mai bune solutii care sa reprezinte exact ce iti doresti sa transmita publicatia ta, iti vom pune la dispozitie ideile noastre si optiuni noi de luat in considerare astfel incat la final vom obtine un rezultat de calitate inalta, cu un design superb si care sa duca in mod corect mesajul mai departe catre cititori.

Cu informatiile culese initial despre viziunea ta si directia in care doresti sa se indrepte publicatia, vom crea variante distincte de design pentru revista, continand cateva elemente cheie precum coperta, asezarea in pagina, formatul articolelor. Diferitele capitole/ articole ale revistei vor avea propriul design, insa toate vor urmari o linie unitara, armonioasa si usor de citit si de urmarit. Dupa ce vei analiza variantele propuse de noi, o vei alege pe cea mai apropiata de linia urmarita si o vom perfectiona impreuna, pana cand ajungem la forma care se potriveste exact viziunii tale.

Dupa ce partea de design si cea de editare sunt gata, vom pregati un layout concret, pentru primul numar al revistei – si aici vom testa mai multe variante inainte de a ramane la cea finala. Indiferent de formatul revistei, digital sau clasic, de cat de greu poate parea sa construiesti un astfel de proiect, o echipa de oameni tineri, profesionisti si creativi vor face ca totul sa fie posibil, ca drumul pana la rezultatul final sa fie simplu de parcurs pentru tine si ca rezultatul sa fie imbinarea perfecta intre design, calitate si informatie.

Click here to add your own text